Pochod finanční stráže RČS
Pochodnický spolek

Pochodnický spolek se věnuje přípravám a organizaci pochodů pro širokou veřejnost.

Propozice:
Ocenění:
Registrace:
Platby příspěvků:
Leták:
Mapy:
Fotogalerie:
Vaše názory:

Pořadatelé nabízí účastníkům pochodu možnost ubytování, občerstvení a stravování v místě startu od čtvrtka 5. 7. od 15.00 hodin  do soboty 7.7. do 10.00 hodin.

V případě zájmu o delší pobyt v Králickém regionu, lze na místě operativně dohodnout delší dobu ubytování. Na čtvrteční večer připravujeme vystoupení celnické kapely KONTRABAND a posezení u táboráku.

Na trase pochodu budou 2 kontrolní body, oba  u budov prvorepublikových Oddělení Finanční stráže. První na  hraničním přechodu v Dolní Lipce, druhý  pak, stejně jako v loňském roce, v Prostřední Lipce. Na druhém kontrolním bodě si účastníci mohou zakoupit jídlo, teplé i studené nápoje, k dispozici bude i socikální zázemí.

Pro informaci přikládáme ceníky jídel a nápojů, ve kterých může dojít k drobným změnám sortimentu. Kompletní nabídka bude k dispozici v místě startu a cíle, na kontrolním bodě v Prostřední Lipce bude stejný sortiment nápojů, k jídlu bude k dispozici vídeňský párek a polévka.

Zdraví Brůha.