Aktuální informace k Pochodu Finanční stráže ze dne 1.10.2021

–  vzhledem k tomu, že počet přihlášených účastníků   překročil 150 osob, zůstává start i cíl pochodu v areálu SOU v Dolní Lipce

–  organizátoři se dohodli na prodloužení termínu pro podání přihlášek  do 10.10.2021, aby umožnili start i zájemcům, kteří váhají z důvodu případných změn epidemiologických opatření

– jak jsme již dříve upozorňovali, z důvodu rekonstrukce internátu ve SOU bude ubytování zajištěno v budově bývalého Oddělení Finanční stráže v Prostřední Lipce č.p.16, cena za 1 nocleh je 250,- Kč, momentálně je volných ještě 10 lůžek. Účastníci, kteří uhradili poplatek za 1 nocleh a rozhodnou se pro delší pobyt, uhradí příslušnou částku v místě ubytování. Totéž platí i pro účastníky, kteří se rozhodnou využít možnost ubytování v průběhu pochodu. Další informace k ubytování na l.bruha@centrum.cz  nebo 603598891

–  po celou dobu ubytování v Prostřední Lipce bude zajištěno stravování a občerstvení

–  účastníci pochodu, kteří se rozhodnou pro ubytování ve stanech, mohou využít buď prostory ve SOU v Dolní Lipce nebo  v Prostřední Lipce; pokud se rozhodnou využít Prostřední Lipku, prosím o zaslání informace na mail l.bruha@centrum.cz nebo 603598891, abychom připravili odpovídající zázemí

– v případě, že by došlo k naplnění ubytovací kapacity v Prostřední Lipce, podařilo se organizátorům vyjednat ve SOU v Dolní Lipce možnost využití ubytování v inspekčních pokojích s kapacitou 10 lůžek za cenu 350,- Kč za 1 nocleh

– každý účastník pochodu dostane v rámci uhrazeného účastnického poplatku na startu balíček s občerstvením ( láhev minerálky, houska se salámem, oplatka), po příchodu do cíle klobásu z udírny

– pro zájemce bude v místě startu a cíle  pochodu ve SOU zajištěno celodenní stravování a občerstvení, nabídku přikládáme

– organizátoři zadali do výroby 100 kusů sklenic s logem pochodu; účastníci, kteří si sklenice neobjednali při registraci, budou mít možnost zakoupit sklenici v místě startu pochodu; v omezeném množství bude možné zakoupit i sklenice z předchozích ročníků